Tutumluanne.com Radore’nin çözümleriyle büyüyor

Radore esnek network altyapısı ve güçlü teknik donanımıyla Tutumluanne.com’un operasyonlarına ivme kazandırıyor. Radore, e-ticaret sektörünün önde gelen markalarının tercih ettiği veri merkezi olarak öne çıkıyor.

20 Ekim 2017 Cuma 14:34
Tutumluanne.com Radore’nin çözümleriyle büyüyor

Sunduğu kaliteli ve güvenilir hizmetle e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmalar tarafından en çok tercih edilen veri merkezi konumunda bulunan Radore, iş ortaklarının büyüme süreçlerini hızlandırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük ikinci el anne çocuk ürünleri online platformu Tutumluanne.com, iki yıldır Radore ile birlikte çalışarak yenilikçi, ölçeklenebilir ve hızlı bir veri merkezi hizmetinden faydalanıyor. Radore esnek network altyapısı ve güçlü teknik donanımıyla Tutumluanne.com’un operasyonlarına ivme kazandırıyor. Özellikle e-ticaret’te oldukça önemli olan anlık kampanya dönemlerinde yaşanabilecek yoğun network trafiğine karşı esnek çözümler sunuyor.

Radore ile yürütülen işbirliğine oldukça önem verdiklerine dikkat çeken Tutumluanne.com Kurucu Ortağı Özden Pusat, “Tutumluanne.com, ikinci el çocuk ürünlerini almak ve satmak isteyen anneleri güvenli bir ortamda buluşturan Türkiye’nin ilk online platformu. Anneden anneye iyi kullanılmış ürünler sloganıyla 4 sene önce bir ihtiyacı karşılamak için kurulan sitemiz, annelerin beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştiriliyor. Veri merkezi konusunda iki yıldır Radore’den hizmet alıyoruz. Bu süre boyunca yaşadığımız hızlı büyüme sürecine Radore’nin kolay bir şekilde ayak uydurduğunu gözlemledik. Site trafiğinin çok hızlı bir şekilde yükseldiği kampanya dönemlerinde bile Radore ile hiçbir aksaklık yaşamadık. En iyisi olsun diye Radore ile çalışıyoruz ve herkese öneriyoruz” dedi.

FASELİS

banner119
Anahtar Kelimeler:
TutumluanneRadore
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108