Donald Trump Sosyal Medya Platformu Açtı: Truth Social Nedir?

Daha önce pek çok ünlünün sosyal medyada aktif olduğunu gördük. Ancak böylesi ilk kez görüldü! Donald Trump, kendi sosyal medya platformunu hizmete açtı!

21 Şubat 2022 Pazartesi 17:54
Donald Trump Sosyal Medya Platformu Açtı: Truth Social Nedir?

Daha önce pek çok ünlü ismin sosyal medyada aktif rol aldığını görmüştük. Ancak böylesi ilk kez görüldü! Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendi sosyal medya platformunu hizmete açtı!

Trump'ın sosyal medya platformu Truth Social bugün itibariyle hizmete açıldı. Eski ABD Başkanı ve ünlü iş adamı Donald Trump'tan beklenmedik hamle herkesi şaşırtıyor. Truth Social da tıpkı Facebook, TikTok, Twitter veya Instagram gibi bir sosyal medya mecrası olarak hizmet verecek. Uygulama şu an için sadece iPhone kullanıcıları için geçerli. Henüz Android cihazlarda etkin değil. Truth Social uygulamasını App Store üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza indirip, kendinize hesap açabilirsiniz.

Amerika Birleşik Devletleri eski Başkanı Donald Trump’ın, son ABD seçimlerinde gelişen olaylar sebebiyle Twitter ve Facebook hesapları kapatılmıştı. Eski Başkan, bir süredir kendi kuracağı yeni bir sosyal medya uygulamasını piyasaya süreceğini belirtiyordu.

Bugünden itibaren App Store mağazasına eklenen Truth Social uygulamasını tüm Apple iPhone sahipleri ücretsiz indirebilecek. App Store iOS cihaz uygulaması alışageldiğimiz sosyal medya mecralarına çok benziyor. Tek fark, sahibinin Donald Trump olması.

Şimdi soru Truth Social nasıl kullanılır, neler içeriyor? İşte, Trump’ın sosyal medya platformu Truth Social hakkında merak edilenler...

TRUTH SOCİAL NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Truth Social tıpkı Facebook ve Instagram gibi bir sosyal medya platformu. Donald Trump tarafından geliştirilen uygulama, şimdilik sadece App Store üzerinden indirmeye açık ve Android telefonlar henüz bu uygulamaya erişemiyor. Sadece iPhone kullanıcıları uygulamayı indirebilir. Trump Media & Technology Group'a ait olan bir sosyal medya uygulaması, belki ilerleyen dönemlerde Android cihazlar için de Google Play Store’a eklenir.

Truth Social’in resmi web sitesindeki açıklamaya göre, bu mecrada siyasi görüş farklılıkları dikkate alınmayacak. Truth Social sosyal medya uygulaması, dünya çapında aktif, ücretsiz ve güvenilir sohbetler sunacak.

Truth Social uygulamasının görünüşü Twitter'ınkine çok benziyor. Aynı zamanda pek çok özelliği de Twitter ile aynı.

TRUTH SOCİAL NASIL HESAP AÇILIR?

Trump’ın sosyal medya platformuna kaydolmak için şunları yapmanız gerekiyor:

Bir tarayıcı üzerinden (Google Chrome gibi) resmi web sitesine girin.

Mevcut alanlara adınızı ve soyadınızı yazın.

Sonra, davetiye maili alacağınız e-posta adresinizi yazın.

"Şartlar ve Koşullar"ı kabul ettiğinizi ifade eden kutucuğu işaretleyin.

"Kaydol"  butonuna tıklayın.

banner119
Son Güncelleme: 21.02.2022 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108