Casper'ın yeni telefonu ile profesyonel fotoğraf çekme imkanı

Casper'ın yeni cep telefonu VIA F1'in iki farklı arka kamerası sayesinde profesyonel seviyede fotoğraf çekilebilirken, ön kamera ile üstün "selfie" deneyimi yaşanabiliyor.

16 Mayıs 2017 Salı 08:04
Casper'ın yeni telefonu ile profesyonel fotoğraf çekme imkanı

Casper'dan yapılan açıklamaya göre, VIA F1 biri 5, diğeri 13 megapiksel olmak üzere iki farklı arka kameraya, 13 megapiksel ön kameraya sahip.

Telefonda kullanılan çift arka kamera teknolojisi, kullanıcılara "Bokeh" alan derinliği efekti sayesinde istenen yere netlik yapma, sonradan netlik noktasını değiştirme ve daha fazla detay imkanı sunuyor. Ayrıca profesyonel mod ile VIA F1; fotografik açıdan beklentileri de sonuna kadar karşılıyor.

VIA F1, sadece arka yüzündeki iki kamerası ile değil, aynı zamanda ön yüzdeki 13 megapiksel çözünürlük sunan kamerası ile "selfie" tutkunlarının beklentilerini karşılıyor. Ön kameranın yüksek çözünürlüğüne ek olarak ön yüzde bulunan yumuşak flaş, çok daha iyi "selfie" çekimleri yapmayı sağlıyor.

Açıklamada, konuya ilişkin şu bilgilere de yer verildi:

"Casper tarafından gerçekleştirilen 'Tüketici beklenti ve ihtiyaçları' anketinde, telefon satın alırken Türk tüketicilerin yüzde 66,3'ü güçlü pil, yüzde 60,6'sı güçlü kamera, yüzde 49,8'i hızlı işlemciye odaklanıyor. Özellikle gençler telefonu kendilerinin ayrılmaz bir parçası hatta ailesi, sevgilisi ve en yakın arkadaşı gibi görürken; sosyal ağ sitelerini çok efektif şekilde kullandıklarını, internette sık sık yorum/eleştiri yazdıklarını ve internet sitelerine oluşturdukları içerikleri eklediklerini belirtiyor.

VIA F1'in sunduğu iletişim ve multimedia uygulamalarını aynı pencerede kullanma imkanı sağlayan dual pencere sayesinde gençler, video izlerken aynı anda iletişim penceresini de kullanabiliyor. 3000 mAh pili tüm iletişim ve video ihtiyaçlarını bir gün boyunca rahatlıkla karşılarken, yüksek tasarruf sunan ultra performans modu ile pilin gücü çok az kalsa bile birkaç saate kadar kullanım imkanı sağlıyor. Telefon, 4 GB belleği, 8 çekirdekli 2.0 Ghz işlemcisi ile üstün performans; alüminyum metal gövdesi ile de üst düzey sağlamlık sunuyor."

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
VIA F1Casper VIA F1
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108