Bursa İlimizde Bilişim Seferberliği Başlatılıyor

Türkiye’nin En Büyük yazılım şirketlerinden biri olan KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi, Genel Müdürü Seda ÜNAL Bursa bölgesindeki Esnaf ve KOBİ’NİN etkin teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak için Bursa bölgesinde il temsilciliği oluşturacağını açıkladı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 09:55
Bursa İlimizde Bilişim Seferberliği Başlatılıyor

ÜNAL, Bursa KOBİ ve Esnafına yerinde teknolojik çözümler üreterek, Bursa ekonomisine büyük katkı sağlanacaktır, dedi.

Bu giriş ile Bursa bölgesindeki küçük ve orta ölçekli firmaların kolayca teknoloji kullanmaları, e-ticaret siteleri oluşturmaları, web siteleri oluşturmaları, ticari program kullanarak işlerini güçlendirmeleri amaçlanmaktadır.

Dünya standartlarında profesyonel yazılımlara Bursa bölgesinde kolayca sahip olmaları ve kullandıkları ticari programlara ve ürünlere kolayca destek almaları sağlanacaktır.

Bursa’da ne iş yapabilirim diye düşünen girişimciler için kaçırılmayacak bir iş imkânı sunan, KMK Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Türkiye’de her ilde bilişim seferberliği ilan etmiştir.

Bursa’da bir girişimde bulunmak istiyorsanız aşağıdaki başvuru formu aracılığı ile başvuruda bulunabilirsiniz.

Bursa’da bulunan küçük ve orta ölçekli firmalar bu sayede ekonomik fiyatlara teknoloji ihtiyaçlarını giderebilecekler, aynı zamanda bilgi teknolojileri alanında Bursa’da yeni istihdam alanları oluşacaktır.

KMK Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Bursa oluşumunun ardından hemen Bursa’daki esnaf ve KOBİ’LERE, Yeni mezun olmuş genç girişimcilere ve bilişim teknolojilerine merak duyan Bursa halkına ücretsiz eğitim programları düzenlemeyi planlamaktadır.

Bu eğitim programları ile Bursa halkının bilişim ekonomisine kazandırılması amaçlanmaktadır.

Bursa il temsilciliği için ön başvurularınızı bu link’ten yapabilirsiniz.

https://www.kmk.net.tr/is-ortakligi-basvuru-formu?program=Bayilik

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108