Karma sanat sergisi açıldı

Bursa Kent Konseyi ile Dünya Müzik Derneği (DMD) tarafından hazırlanan ‘2. Karma Sanat Sergisi’, 13 kişinin 17 sanat dalında toplam 100 eseriyle izlenime sunuldu.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 09:58
Karma sanat sergisi açıldı

Dünya Müzik Derneği (DMD üyelerinin el emekleriyle hazırlanan 2. Karma Sanat Sergisi, Bursa Kent Konseyi’nin destekleriyle Bursa Göç Tarihi Müzesi’nde açıldı. Açılışa, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik, DMD Başkanı Sezan Kaya, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, Müzik Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mehmet Akif Seçkin ve sanatseverler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, DMD Başkanı Sezan Kaya ve ekibi güzel çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Çocukların kişisel gelişimine olumlu katkılar sunan DMD’nin topluma faydalı işler yaptığını söyleyen Çepni, serginin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle sergi izlenime açıldı. Eseri tek tek inceleyen Çepni, eser sahiplerinden de çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sergi sırasında mini konser de verildi. 10 Mayıs Çarşamba gününe kadar Göç Tarihi Müzesi’nde ziyaret edilebilecek olan sergide, ağaç üstüne taş, sulu boya, yağlı boya, pastel boya, tel kırma Antep işi, kazaziye, filografi, taş boyama, heykel, fotoğraf, batik, goblen, kırkyama, tığ işi, çini, hat ve minyatür sanat dallarında 100 adet eser yer alıyor.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108