Kayserispor, ligin dibine demir attı

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, puan ya da puanlar almak için geldikleri Konya'dan 1-0 yenilerek ayrıldıklarını söyledi.

11 Aralık 2016 Pazar 21:37
Kayserispor, ligin dibine demir attı
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Kayserispor deplasmanda Konyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Ertuğrul Seçme, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında puan ya da puanlar almak için geldikleri Konya’dan 1- 0 yenilerek ayrıldıklarını belirterek, “Maçta futbol adına her şeyi yaptık. Konyaspor'u da iyi analiz etmiştik ancak talihsiz bir gol yedik. Bu maçın telafisini son iki hafta yapacağız. Oyundan ve çocuklarımın hırsından memnunum” ifadelerini kullandı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.12.2016 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108