Tahsin Kum: “Bir an önce toparlanmanın yollarını arayacağız” dedi

Gaziantespor Teknik Direktörü Tahsin Kum, 3-1 yenildikleri Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımı tebrik ederek, bir an önce toparlanmanın yollarını arayacaklarını dile getirdi.

11 Aralık 2016 Pazar 21:38
Tahsin Kum: “Bir an önce toparlanmanın yollarını arayacağız” dedi
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantespor, deplasmanda Galatasaray’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gaziantespor Teknik Direktörü Tahsin Kum, "Maçın öncesinde ifade etmiştim, buraya oynamaya geldiğimizi söyledim. Galatasaray’ın defans önünde tek hat yakalandığını gözlemlemiştik. Defans arkası toplarla pozisyon bulabileceğimizi biliyorduk. Maçın ilk yarısında 4 tane yüzde yüz pozisyon yakalık, Galatasaray sonra dengeyi kurdu ve 2-0 öne geçti. 2-1’den sonra da gerekli riskleri aldık ama kırmızı kart sonrası maalesef oyun planlarımız bozuldu. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Biz de bir an önce toparlanmanın yollarını arayacağız” dedi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 11.12.2016 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108