Fettah Can, hemşehrileri için sahnedeydi

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 56.’sı düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’, Bursalı ünlü besteci ve söz yazarı Fettah Can’ı ağırladı.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 21:44
Fettah Can, hemşehrileri için sahnedeydi

Ünlü besteci ve söz yazarı Fettah Can, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen konserde en güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Can, kendi yazdığı ve ünlü şarkıcılar tarafından seslendirilen eserlerini bu kez hemşerileri için söyledi.

Hareketli parçalarıyla dinleyenleri coşturan şarkıcı, konserde zaman zaman da dinleyicilerine duygusal anlar yaşattı.

Can, genç yaştaki hayran kitlesi için şarkıları ´Boş Bardak´, ´Başka Bir Şehirde´ ve ´Bu Aşkın Katili Sensin´i söyledi. Kendine has üslubuyla beğeni toplayan sanatçı, sahne performansı ve neşeli tavırlarıyla sevenlerinin gönlünü fethetti.

‘56. Uluslararası Bursa Festivali’ programı

02 Temmuz - Ankara Devlet Opera ve Balesi "Frida"
03 Temmuz - ŞİMDİ 90´LAR (Yeşim Salkım, Ferda Anıl Yarkın, Reyhan Karaca, Jale, Uhde Seçil, Erdal, Hazal, Eda Özülkü Ve Metin Özülkü)
16 Temmuz – Mehmet Ali Sanıkol & Whatsnext? Featuring TIGER OKOSHI
17 Temmuz - Ata Demirer ve Orkestrası
19 Temmuz – Kadebostany
20 Temmuz – Madcon
22 Temmuz - Samsun Devlet Opera ve Balesi "Arda Boyları"
24 Temmuz - THM GAZİNOSU (Mustafa Keser, Bedia Akartürk, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe)
26 Temmuz - Şebnem Ferah
7 – 12 Temmuz – 31. Uluslararası Bursa Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması

BBB

banner119
Anahtar Kelimeler:
Fettah Can
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108