Güvenli şehir yıldırım

Yıldırımlıların güvenliğini ve huzurunu bozacak uygulamalara izin vermeyen Yıldırım Belediyesi, zabıta ekiplerinin yoğun çalışmalarını sürdürerek ilçe sakinlerinin taleplerine kısa sürede ulaşabilmesi için yeni zabıta amirliği birimi oluşturdu.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 21:47
Güvenli şehir yıldırım

İlçe sakinlerinin sağlığı, güvenliği ve refahını sağlamak adına aralıksız görev yaparak şehir genelinde denetimler gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Yıldırımlılara güven veriyor.

Özellikle insan sağlığını yakından ilgilendiren konularda titiz çalışmalar yürüten ekipler, pazar yerleri ve fırınlarda rutin denetimler gerçekleştiriyor. Kaldırımlarda vatandaşların ulaşımını önleyici uygulamalara izin vermeyen ekipler, okul yakınlarındaki işletmelerde yaptığı denetimlerle gıda güvenliğinin tehlikeye atılmasının ve öğrencilere zarar verilmesinin önüne geçiyor. Yıldırım’da hassasiyetle yürütülen bir konu olan çevre koruma konusunda detaylı incelemeler gerçekleştiren zabıta ekipleri, ilçede güvenliği tehdit edecek unsurlara da izin vermiyor.
 
YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR

Yıldırım’ı yaşam kalitesi yüksek güvenli ve sakin bir şehir haline getirmek için yeni zabıta birimleri oluşturduklarını dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kazımkarabekir Mahallesi’nde oluşturulan ve hizmete giren Zabıta Kontrol Amirliği’nde incelemelerde bulundu. İdeal Şehir Yıldırım hedeflerinden birinin de Yıldırım’ı güvenli bir şehir haline getirmek olduğunu vurgulayan Başkan Edebali, “Güvenlik yaşam kalitesinin en önemli parametrelerinden bir tanesi. Güvenli şehirler daha kıymetlidir, güvenli şehirlerde insanlar daha huzurludur. Güvenliğin olduğu yerde ekonomik yaşam ve sosyal hayat daha hızlı gelişir. Dolayısıyla günümüzde güvenlik, şehirlerimiz için çok ön planda olan bir kavram. Biz de Yıldırım’da kentsel dönüşümü planlarken güvenli şehir olgusuna yer veriyoruz” dedi.


 
TALEPLERE ANINDA CEVAP

‘Yaşanabilir Şehir Yıldırım’ hedefini gerçekleştirmek için toplumun huzur ve refahını ilgilendiren konulardaki çalışmalarda hassas davrandıklarını ifade eden Başkan Edebali, “Bu hedefimiz doğrultusunda Kazımkarabekir, Vatan, Millet, Yunusemre ve Duaçınarı bölgesine hitap edecek Zabıta Kontrol Amirliği ilçemize kazandırdık. Şehrimizin güvenliğini sağlama adına, vatandaşlarımızdan gelecek taleplere kısa süre içerisinde yanıt verecek ve insanlarımızın da kendisini daha güvende hissetmesini sağlayacak bir merkez oluşturduk. Yaklaşık 2 dönümlük alan üzerine kurulu, 230 metrekarelik alanda modern bir zabıta birimi meydana getirdik. Yıldırım’ı hak ettiği konuma getirmek adına tüm ekiplerimiz ile 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin sağlığını ve huzurunu bozacak uygulamalara izin vermeden güvenli şehir Yıldırım’ı inşa edeceğiz” diye konuştu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108