Jag-Bambir Nilüfer’de sahne aldı

“Ermenistan-Türkiye Normalleşme Süreci Destek Programı II” ile hayata geçirilen “Şehirlerin Buluşması” projesi kapsamında Ermeni müziğinin sevilen grubu Jag-Bambir Nilüfer’de sanatseverlerle buluştu.

04 Mayıs 2017 Perşembe 13:16
Jag-Bambir Nilüfer’de sahne aldı

Anadolu Kültür’ün “Ermenistan-Türkiye Normalleşme Süreci Destek Programı II” kapsamında gerçekleştirdiği “Şehirlerin Buluşması” projesi aracılığıyla  Ermeni müziğinin modern düzenlemelerini en iyi şekilde sunan rock grubu Jag- Bambir, Konak Kültürevi’nde sahne aldı.

Bursa ve Gümrü arasında, bir dizi kültür sanat etkinliği aracılığıyla iki şehrin belediyeleri, kültür sanat kuruluşları ve sivil toplum örgütleri arasında diyalog ve iş birliği geliştirmeyi hedefleyen proje kapsamında Jag- Bambir rock grubu Bursalı sanatseverlerin karşısına çıktı. Gagik “Jag” Barseghyan, Anna Kocharyan, Arman Kocharyan ve Grigor Mirzoyan’ın sahne aldığı geceye Bursalılar yoğun ilgi gösterdi.
 
Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda müzik tutkunları sanatçıları ayakta alkışladı. Konseri izleyen Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına sanatçıları kutladı.

Sibel Özer, “Nilüfer Belediyesi, Ermenistan’ın Gümrü Belediyesi ve Anadolu Kültür Derneği sayesinde Jag-Bambir  keyifli bir müzik ziyafeti sundu. Bizlere çok farklı duygular hissettirdi. Müziğin evrenselliğini, dostluğu ve kardeşliği hissettik. Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

NİLÜFER BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
Jag-Bambir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108