Resul Dindar Yıldırım'lıları Coşturdu

Karadeniz müziğinin yıldızı Resul Dindar, açık hava konseriyle Yıldırımlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

29 Nisan 2017 Cumartesi 13:21
Resul Dindar Yıldırım'lıları Coşturdu

Kültür sanatın yeni merkezi Yıldırım, eşsiz bir geceye daha ev sahipliği yaptı. Yıldırım Belediyesi, Karadeniz müziğine son yıllarda damga vuran ses sanatçısı Resul Dindar'ı ilçe sakinleri ile buluşturdu.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde verdiği açık hava konserinde yaklaşık 5 bin kişiyle buluşan ünlü sanatçı seslendirdiği şarkılar ve sahne şovuyla geceye damga vurdu.

Konserde Divane, Sevduğum, Manamo, Momi, Gezme Sevduğum, Dalgalan Karadeniz gibi albümlerinde yer alan şarkıların yanı sıra Anadolu türkülerine de yer veren sanatçı sergilediği şovlarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Barış Manço Kültür Merkezi'ni dolduran seyircilerin büyük beğenisini kazanan konser sonrasında Yıldırımlılarla buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Resul Dindar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkürlerini iletti.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108