Gürsu'da okullar güzelleştiriliyor

Bursa'nın Gürsu ilçesindeki okullar, belediye tarafından güzelleştiriliyor.

08 Kasım 2016 Salı 06:20
Gürsu'da okullar güzelleştiriliyor

Gürsu'da eğitim veren okulların duvarları, Gürsu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla renklendiriliyor. Ayrıca okullardan gelen talepler doğrultusunda, bahçe düzenlemeleri, bina cephe boyamaları ve benzeri fiziki bakım ve onarım çalışmaları yapılarak okul binaları yenileniyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, okulların taleplerine katkı verdiklerini belirterek, "Öğrencilerimizin eğitim aldıkları binaların, onların renkli dünyalarına uygun olarak renklendirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın güzel binalarda eğitim almalarının eğitimin kalitesine etki eden bir durum olduğunu düşünüyorum. İlçemizdeki tüm kamu kurum binalarına olduğu gibi okul binalarımızın da bakım çalışmalarına destek veriyoruz” dedi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
BelediyeGürsuOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108