Bursa'da Kaçak Sigara ve Tütün Operasyonu!

Bursa'da Gürsu ilçesinde Jandarma ekiplerinin kaçak sigara ve tütün satışı yaptığı belirlenen bir işyerine düzenledikleri operasyonda çok sayıda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi.

30 Kasım 2018 Cuma 21:10
Bursa'da Kaçak Sigara ve Tütün Operasyonu!

Bursa'da Gürsu ilçesinde kaçak sigara ve tütün satışı yapıldığı konusunda bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri Gürsu ilçesi İpekyolu Mahallesi'nde bulunan bir ikametgaha operasyon düzenlediler.

Ekiplerin gerçekleştirdikleri operasyonda 57 kilogram kaçak tütün, 8 bin 330 adet makaronlara basılmış halde kaçak sigara, 5 bin 600 adet boş makaron ve 620 adet sigara filtresi ele geçirdiği öğrenilirken, kaçak tütün ve sigara satığı yapıldığı tespit edilen işyerinin sahibine cezai işlem uygulandığı bildirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108