Gürsu'da patlayan küçük tüp yangın çıkardı

Bursa'da Gürsu Yenidoğan Mahallesi'nde küçük tüpün patlaması sonucu yangın çıktı. Evin camlarını kırılırken, çıkan yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

15 Şubat 2022 Salı 11:11
Gürsu'da patlayan küçük tüp yangın çıkardı

Olay, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde bulunan küçük tüp henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı patladı.

Patlamanın şiddetiyle evin camları kırılırken yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Evde bulunanlar patlamayı ufak sıyrıklarla atlattı. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olayla alakalı tahkikat başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108