Bursalı Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı!

Şırnak'ta PKK teröristlerine yönelik operasyonda Gabar dağının Gömeç kırsalında vatani görevini yapmakta iken şehit olan Uzman Çavuş Ünal Olgun Bursa'da binlerce kişinin katıldığı cenazede son yolculuğuna uğurlandı.

13 Kasım 2018 Salı 16:38
Bursalı Uzman Çavuş Son Yolculuğuna Uğurlandı!

PKK teröristlerine yönelik yapılan operasyonda Gabar dağının Gömeç kırsalında 2 asker şehit düştü. Şehit olan askerlerden biri Uzman Çavuş Ünal Olgun Bursa'nın Gürsu ilçesinde Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından binlerce kişi ile son yolculuğuna uğurlandı. Diğer yandan şehit Uzman Çavuş Ünal Olgun'un iki çocuğu Mesut ve Ceren babalarına son kez asker selamı verdiler. 

Babalarının komando berelerini takan çocuklar, şehidin fotoğrafını öptü. Cenazeye katılan anne, baba ve eşi güçlükle ayakta durdular. Bir askerin kucağında duran küçük Ceren, babası top aracına bindirildiği anda arkasından son kez el salladı. Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala ayakta zor duran acılı babanın elinden tutarak destek olmaya çalıştılar. 

Şehit ilçe kabristanına defnedildi. 

Çok sayıda vatandaşın katıldığı şehidin son yolculuğunda Bursa Valisi Yakup Canbolat, milletvekilleri Efkan Ala, Hakan Çavuşoğlu, Faruk Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, siyasi partilerin milletvekilleri, ilçe belediye başkanları katıldı. 

banner119
Son Güncelleme: 13.11.2018 23:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2018-11-13 18:15:44

Allah ailesine sevenlerine sabır versin. Milletimizin başı sağolsun

banner56

banner108