Gürsu afetlere hazır

Bursa'nın Gürsu ilçesinde 1-7 Mart Deprem Haftası kutlandı.

04 Mart 2017 Cumartesi 12:01
Gürsu afetlere hazır

Kent Meydanı’nda düzenlenen programda Gürsu’da depreme karşı yapılan çalışmalar anlatıldı. Gürsu Arama Kurtarma Derneği (GÜRKUD) tarafından açılan stantta, deprem konusunda Gürsu’da yapılan çalışmalar, arama kurtarma ve depremle ilgili bilgiler verildi.


Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Halkımızı deprem konusunda bilgilendiriyoruz. Depreme karşı her daim hazırlıklı olmalıyız. Afetlerden korunmak ve meydana gelecek zararları azaltabilmek için eğitimler önemli. Bizler, ülkemizin deprem kuşağında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal afetlere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman hazırlıklı olmalıyız.

2000 yılından bugüne kadar faaliyet gösteren GÜRKUD ekibimizle bu görevimizi yerine getiriyoruz” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108