Bursa'da Zehir Tacirleri Otomobille Kaçarken Yakalandı!

Bursa'da uyuşturucuyla mücadele eden Narkotik Ekipleri otomobilleriyle kaçmaya çalışan zehir tacirlerini uzun süren kovalamaca sonrasında yakaladılar.

13 Kasım 2018 Salı 18:09
Bursa'da Zehir Tacirleri Otomobille Kaçarken Yakalandı!

Bursa ve genelinde sürdürülen uyuştucuyla mücadele kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir aracı takibe aldılar. Alınan ihbara göre araçta satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde bulunduğu bildirildi. Polis ekipleri tarafından takip edildiklerini dark eden araçta bulunan iki zanlı araçla kaçmaya başladılar.

Şüphelenilerek durdurulmak istenen ve 16 plakalı olduğu öğrenilen araçtaki zanlılar uzun süren kovalamacanın ardından paketlenmiş olarak satışa hazır vaziyette uyuşturucu maddeyle birlikte yakalandılar.

Ekiplerin uzun süren kovalamacasının ardından durdurulan araçta edinilen bilgilere göre, gizli bölmelerde yerleştirilmiş olarak 70 gram paketlenmiş metamfetamin uyuşturucu maddesi, 90 adet civarında kilitli şeffaf poşet ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 2 bin 500 lira ele geçirdikleri bildirildi.

Araçlarında satışa hazır halde uyuşturucu madde yakalanan ve gözaltına alınan zanlıların Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandıkları belirtildi.

banner119
Son Güncelleme: 13.11.2018 21:30
Anahtar Kelimeler:
BursaOtomobilZehir Taciri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108