Bursa'da kıskançlık krizine giren adam eşini bıçaklayarak öldürdü

Bursa'da kıskançlık krizine giren adam 3 ay önce evlendiği eşini bıçaklayarak öldürdü.

10 Mart 2017 Cuma 08:30
Bursa'da kıskançlık krizine giren adam eşini bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgiye göre, 3 ay önce kaçarak evlenen Mehmet A.(19) ve eşi Deniz A.(18), Bursa'nın Gürsu ilçesinde bir parkta 'kıskançlık' sebebinden tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A. yanında bulunan bıçağı eşi Deniz A'nın göğsüne sapladı.

Eşini bıçakladıktan sonra Mehmet A. olay yerinden kaçarken 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Deniz A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Eşini bıçakladıktan sonra kaçan zanlı ise Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek ekiplere teslim oldu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 10.03.2017 09:09
Anahtar Kelimeler:
CinayetKıskançlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108