Refik Yılmaz'dan Altın Kıza Altınlı Kutlama

10-12 Şubat tarihleri arasında Rize'de yapılan Türkiye Gençler Judo Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Semanur Erdoğan'ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in gururu "Altın Kız" lakaplı genç sporcuyu tebrik etti.

14 Şubat 2017 Salı 12:18
Refik Yılmaz'dan Altın Kıza Altınlı Kutlama
Aynı şampiyonada ağır siklette Türkiye ikincisi olan Onur Kaya, Antrenörleri İsmail Yıldız ve Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hulusi Gandar ve yönetim kurulu üyelerini de kutlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Semanur Erdoğan ve Onur Kaya'ya altın takarak kutladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte sporcuları ağırlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yıldızlar ve gençlerde Türkiye Şampiyonluğunu bırakmayan, gelecekte de Türkiye Milli takımının olimpiyatlar, dünya ve Avrupa şampiyonalarındaki madalya umudu Semanur Erdoğan'ı "Gemlik'in spordaki gururu ve büyük umudu" olarak nitelendirdi.

Sporculara ve antrenörleri İsmail Yıldız'a altın takan Refik Yılmaz, başarıların devamını diledi.



Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar'da; ‘’Semanur Erdoğan, sporcu olmanın yanı sıra savaşçı bir kardeşimiz.

Savaşmayı, mücadele etmeyi iyi biliyor. Çalışkanlığı, disiplini ve gayreti ile örnek bir profesyonel. Kendisini ve İsmail Yıldız Hocamızı tebrik ediyorum. Gemlik’te son dönemde spora verilen desteği olumlu olarak kullanan bir kulübüz.



Kızımızın Avrupa Şampiyonasında da Gemlik Belediyesi ve Gemlik Belediyespor olarak arkasında olacağız. Belediye Başkanımız Refik Yılmaz da, amatör sporlara en büyük desteği veren isim olarak, Semanur’a desteklerinin devam edeceğini dile getirdi. Biz Semanur’un başarılı olacağına, sıkletinin en büyüğü olacağına inanıyoruz’’ dedi.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108