Fen laboratuvarı ve resim sergisi açılışı yoğun ilgii

Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra hayırsever vatandaşlar ve sanayicilerin de destek verdiği Körfez Ortaokulu Fen Laboratuvarı ve Resim Sergisi açılışı büyük ilgi gördü.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:32
Fen laboratuvarı ve resim sergisi açılışı yoğun ilgii

Okul bünyesinde oluşturulan Fen Laboratuvarının açılışının yanı sıra yılsonu resim ve el işi sergisi açılışına Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz eğitim ve öğretime destek ve yatırımları sürdüreceklerini belirterek, laboratuvara katkı koyan herkese teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Refik Yılmaz’a eğitim ve öğretime katkı plaketi takdim ederken, desteklerini esirgemeyen sanayici ve işadamlarına da plaketleri takdim edildi.

Okul Müdürü Ahmet Turan Polat ve öğretmenler, öğrenciler ile birlikte Fen Laboratuvarını ve hedeflerini anlatırlarken, resim sergisi açılışı da güne renk kattı.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108