Mukaddes SERİM'e eczacılar günü sürprizi

Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’i ziyaret eden Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Serim’in Eczacılar Gününü kutladılar.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 11:36
Mukaddes SERİM'e eczacılar günü sürprizi

Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe ve yönetiminin yer aldığı ziyaret sonrasında, Mukaddes Serim’i yemekte de ağırlayan Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Eczacılar gününü kutladıklarını ifade ettiler.

Mesai arkadaşlarının yoğun programa rağmen mesleki gününü unutmamalarının kendisini duygulandırdığını ifade eden Mukaddes Serim, “Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Türe ve Meclis üyeleri Eczacılar Günü vesilesiyle Mukaddes Serim nezdinde tüm eczacıların özel ve anlamlı gününü kutladıklarını belirterek, günü çeşitli hediyeler ile renklendirdiler.

GEMLİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108