Büyük dalgaların getirmiş olduğu kirlilik temizlendi

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahilde oluşan kirliliğe el attı.

05 Mart 2018 Pazartesi 23:00
Büyük dalgaların getirmiş olduğu kirlilik temizlendi

Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son günlerde esen poyrazın etkisiyle sahilde kıyıya vuran ağaç dal ve yapraklarının yanı sıra yosunları ve çöpleri de hummalı bir çalışma gerçekleştirerek, kısa sürede temizledi.

Ekipler ilk olarak, fırtınanın geride bıraktığı olumsuz etkilerin yoğun olarak görüldüğü Emin Dalkıran kordonunda, buradaki temizliğinin ardından da Atatürk kordonunda hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Her iki bölgede kıyıya vuran yosunlar ile bırakılan çeşitli çöp atıkları, Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gece geç saatlere kadar toplandı.

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini, baklava ısmarlayarak ödüllendirdi.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Marmara Bölgesi genelinde yaşanan lodos fırtınasının şiddetli olarak hissedildiği ilçelerden bir tanesinin Gemlik olduğunu belirterek, "Son günlerin en şiddetli lodosuna maruz kaldık. Ancak lodosun devam ettiği günlerde ve sonrasında kontrolü hiç bir zaman elden bırakmadık. Lodosun kıyılarımızda yarattığı olumsuz etkileri yerinde tespit ettik. Fırtınanın dinmesinin ardından da, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Çok kısa sürede lodosun olumsuz etkilerini temizleyerek, sahillerimizi yeniden Gemlik halkının kullanımına açtık. Yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı da Temizlik İşleri ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Kirletmek kolay ama, temizlemek çok zor. Gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için denizleri kirletmemeliyiz” diye konuştu.

GEMLİK BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108