Gemlik zabıtası kaçak midye avcılığını önlüyor

Gemlik'te şüpheli aracın kaçak midye avcılığı yaptığı belirlenerek belediye ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

06 Mart 2018 Salı 00:08
Gemlik zabıtası kaçak midye avcılığını önlüyor

Gemlik'te kaçak midye avcılığı yapan şahıs, belediye zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Gemlik Belediyesi Zabıta ekipleri, rutin olarak devriye görevi ifa ederken karsak deresinin kenarına park eden bir kamyonetten çuvalların dereye atıldığını fark etmeleri üzerine harekete geçerek, O.K isimli şahsı avladıkları çuvallar dolusu midye ile birlikte yakaladı.

Ekipler tarafından yapılan kontrollerde, midye çuvalların dereye atıldığı, 13 çuvalın ise dereye atılmak üzere araçtan indirilmeye çalışıldığı, tespit edildi. Dereyi kirleten kişiye zabıta ekipleri tarafından kabahatler kanunu gereğince idari yaptırım karar tutanağı düzenlendi.

Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Zabıta Müdürü Yaşar Demirdirek, “ Özellikle çevreyi ve doğayı kirleten bu ve buna benzer olayların önüne geçmek için tüm ekibimizle sahada mücadele etmekteyiz. Çevremizi kirleten bu kişilere karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” diye konuştu.

GEMLİK BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108