Bursa Gemlik'teki Silahlı Kavgada 1 Kişi Yaralandı

Bursa'nın Gemlik ilçesi İstiklal Caddesi'nde sokak ortasında meydana geldiği öğrenilen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 17:04
Bursa Gemlik'teki Silahlı Kavgada 1 Kişi Yaralandı

Bursa'da Gemlik ilçesi İstiklal Caddesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşen olayda, PTT sokağında duyulan 6,7 el silah sesi sonucunda olay yerine gidenler bir şahsın her iki ayağından ve karın bölgesinden silahla vurulmuş olduğu gördüler. Olay yerine yakın olan Kaymakamlık'ta bulunan polislerin Hükümet Konağına götürülen şahsın neden vurulduğunu bilmediğini söylediği belirtildi.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.Z. isimli şahıs hastanede tedavi altına alınırken, M.Z. isimli şahsı bacaklarından vurulan zanlının Ş.A. Asayiş Büro ekipleri tarafından kısa sürede yakalandığı bildirilirken, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108