Konya Seydişehir'de Banyodaki Su Kovasına Düşen Çocuk Öldü!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydan geldiği öğrenilen olayda, banyoda bulunan su dolu kovaya düşen çocuk kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

05 Kasım 2018 Pazartesi 17:47
Konya Seydişehir'de Banyodaki Su Kovasına Düşen Çocuk Öldü!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan bir çiftlikte yaşanan olayda, çiftlikte çoban olarak çalıştıkları öğrenilen ailenin 1 yaşındaki çocukları evin banyosunda bulunan içi su dolu olan kovaya düştü.

1 yaşındaki çocuklarının evin banyosunda bulunan su dolu kovaya düştüğünü fark eden ailenin annesi tarafından kovadan çıkartılarak, durum sağlık ekiplerine bildirildi. İhbarı alarak kısa sürede olay yerine ulaşan 112 sağlık ekipleri olay yerinde gerçekleştirilen ilk müdahelesinin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan 1 yaşındaki çocuğun yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Bebeğinin ölüm haberini alan annenin sinir krizi geçirdiği bildirilirken, küçük çocuğun cenazesinin otopsi için hastane morguna kaldırıldığı belirtildi.

Ekipler olayla ilgili olarak tahkikat başlattılar.

banner119
Anahtar Kelimeler:
KonyaSeydişehirSu Kovası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108