Bursa Gemlik'te Makina'yla Duvar Arasına Sıkışan İşçi Öldü!

Bursa'nın Gemlik ilçesinden meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre bir fabrikada çalışan işçi çalıştığı makinayla duvarın arasına sıkışarak hayatını kaybetti.

07 Kasım 2018 Çarşamba 15:49
Bursa Gemlik'te Makina'yla Duvar Arasına Sıkışan İşçi Öldü!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde faaliyet gösteren bir metal fabrikasında meydana gelen kazada, 49 yaşında olduğu öğrenilen fabrika işçisi çalıştığı makinayla duvarın arasına sıkışarak ağır şakilde yaralandı. Olayı gören çalışma arkadaşlarının olay yerine çağardıkları sağlık ekiplerince ilk müdahelesi yapılan fabrika işçisi ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan işçi yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden işçinin bağlı olduğu sendika yetkilileri ve fabrika yetkilileri hastaneye giderek olayla ilgili olarak bilgi aldılar.

Olayla ilgili olarak Gemlik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, ekipler hayatını kaybeden 49 yaşındaki 3 çocuk babası işçinin ölüm nedenini araştırmaya devam ediyorlar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
patriot 2018-11-07 16:58:23

Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin...

banner56

banner108