Tekirdağ'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ'da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdikleri operasyonda 16 kişi gözaltına alınırken, yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 16:41
Tekirdağ'da Helikopter Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Tekirdağ'da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Helikopter destekli olarak gerçekleştirdikleri operasyonda teknik ve fiziki takibe alınan 22 kişinin ikametlerine sabahın erken saatlerinde şafak baskını yapıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa'nın Aydoğdu Mahallesi'nde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda Çevik Kuvvet ve Özel Harekat timlerinde baskın yapılan adreslerin bulunduğu mahallelerin giriş ve çıkışlarını kontrol altına alarak operasyona destek verdiler.

Baskın yapılan evler gerçekleştirilen aramalarda narkotik köpekleri yardmıyla didik didik edilirken, yüklü miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği bildirildi. Yapılan eş zamanlı baskınlarda 16 kişinin gözaltına alındığı ve kaçan 6 şüpheliyi yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Operasyonda gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108