Kükürtlü Lions'un 20. Guru Yılı

Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’nun köklü kulüplerinden olan Kükürtlü Lions Kulübü hizmet yılının 20’nci yılını kutladı.

29 Aralık 2016 Perşembe 16:19
Kükürtlü Lions'un 20. Guru Yılı

Başta eğitim ve sağlık olmak üzere yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle gönüllere dokunan Kükürtlü Lions, kuruluşunun 20. yılını birlik ve beraberlik içinde kutladı. Podyum Davet’te düzenlenen 20. yıl kutlama yemeğine Kükürtlü Lions’a kuruluşundan bugüne emeği geçen lionlar katıldı.
 
ONURLU VE GURURLUYUZ

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, “Sizlerle birlikte 20’nci kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Kükürtlü Lions Kulübü’nün bugünlere gelmesinde emeği geçen başta kurucu başkanımız Ferhan Bayramoğlu olmak üzere  tüm başkanlarımız ve kulüp üyelerimize ayrı teşekkür ediyorum. 2016-17 döneminde hizmet bayrağını bizler devraldık. Bu bayrakla bizden önceki değerli arkadaşlarımız gibi birçok yüreğe hizmet etmeye çalıştık ve birçok yüreğe dokunduk.



Bizden sonraki arkadaşlarımız kulübümüzün hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan, desteğini bizden esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.


 
PASTAYI BİRLİKTE KESTİLER

Kükürtlü Lions’un kuruluşundan bugüne ulaşmasına emeği geçen kulüp başkanları ve yöneticilerin de duygularını dile getirdiği gecede Korgavuş, Kükürtlü Lions emektarlarına çeşitli hediyeler takdim etti.



Gecenin sonunda Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş ve lionlar 20’nci yıl pastasını hep birlikte kesti.

BPR

banner119
Anahtar Kelimeler:
Kükürtlü Lions
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108