Osmangazi'li Öğrencilerden Kardeşlerine Yardım

Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’ndaki yaşıtlarına kendi elleriyle hazırladıkları yardımları teslim etti.

29 Aralık 2016 Perşembe 00:00
Osmangazi'li Öğrencilerden Kardeşlerine Yardım

Milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmek hedefiyle yola çıkan Özel Osmangazi Okulları, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de çevrelerine örnek oluyor. Bu kapsamda Özel Osmangazi Okulları öğrencileri ihtiyaç sahibi öğrenciler için anlamlı bir kampanyaya imza attı.

Osmangazili öğrenciler; Çocuklar Üşümesin Sosyal Sorumluluk projesiyle Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Kütahya Domaniç İlkokulu ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Anaokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi arkadaşları için bot, mont, kazak, palto ve bebek malzemeleri gibi toplam 50 koli yardım topladı. Toplanan ürünleri, eğitim liderlerinin yardımıyla paketleyen Osmangazili öğrenciler, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’na giderek yaşıtlarına teslim etti. Diğer kolilerin de Kütahya Domaniç İlkokulu ve Dr. Ayten Bozkaya Spastik Engelliler Anaokulu’ndaki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldığı kaydedildi.
 
BİRLİKTE DERS DİNLEDİLER

Özel Osmangazi Okulları Eğitim Yöneticisi Murat Öksüm ve eğitim liderlerinin de öğrencilere eşlik ettiği etkinlikle paylaşmanın verdiği mutlulukla birbirleriyle aynı sırada ders dinlediler. Etkinliğin sonunda Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Geldi, Murat Öksüm’e plaketle teşekkür etti. Her iki okulun öğrencileri de birbirleriyle tekrar görüşmek üzere vedalaştı.

BPR

banner119
Anahtar Kelimeler:
Özel Osmangazi Okulları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108