Alacahırka`da yaz kursları

Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Alacahırka Mahallesi’ne kazandırılan Alacahırka Çocuk Merkezi’nde 11 ile 14 yaş arası çocuk ve gençler için yaz okulu başladı.

19 Haziran 2017 Pazartesi 16:15
Alacahırka`da yaz kursları

Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’nde yaz tatiline başlayan öğrenciler için zekâ oyunları, satranç, kaligrafi, İngilizce konuşma, Kuran-ı Kerim ve futbol eğitimleri veriliyor.

Aynı zamanda çocuklar, Büyükşehir Belediyesi spor tesislerindeki yüzme kursundan faydalanıyorlar. Merkezde, hem boş zamanlarını verimli şekilde değerlendiren hem de sosyalleşmek isteyen öğrenciler için, birbirinden renkli aktiviteler de düzenleniyor. Bunlardan biri de ‘Babalar Günü’ etkinliği oldu. Eğitmenlerinin hazırladığı keklere, şeker hamuru ile şekiller yapan çocuklar, kendi emekleriyle oluşturdukları pastaları babalarına götürdü.

TEOG hazırlığından halk danslarına

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’nden 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri faydalanabiliyor. Günde 200 çocuğun hizmet aldığı merkezde eğitim öğretim süresi içinde okullarına takviye amacıyla, ücretsiz olarak TEOG sınavına hazırlık Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri veriliyor. Bunun yanı sıra müzik, halk oyunları, drama, kaligrafi, İngilizce konuşma ve satranç eğitimleriyle de çocuk ve gençlerin sosyal hayatı daha da renkleniyor.

Alacahırka Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne yaz okulu hakkında bilgi almak ve yeni dönem kaydı yaptırmak isteyenler, (0224)716 30 91 ve (0224)716 30 92 numaralı telefonlardan ulaşabilirler.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108