İftar sofraları pazaryerinde kuruldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe iftar programlarının ilki Büyükorhan’a kazandırılan kapalı pazaryerinde yapıldı. Büyükorhanlılarla aynı çatı altında iftarını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

30 Mayıs 2017 Salı 13:08
İftar sofraları pazaryerinde kuruldu

Ramazan ayı boyunca ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla iftar yapma geleneğini bu yıl da sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilk ilçe iftarını Büyükorhan’da yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan modern kapalı pazaryerine kurulan iftar sofralarında ilçe halkı aynı çatı altında buluşmuş oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatloğlu oruçlarını, şiddetli yağmura rağmen pazaryerini dolduran yaklaşık 1500 Büyükorhanlı ile birlikte açtı.

Yemeğin ardından kürsüye gelen Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçede hizmet üretmeye devam ettiklerini hatırlatarak, katkıları nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

İlk ilçe iftarı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Ramazan’ın yardımlaşma ve paylaşmanın en güzel şekilde ortaya çıktığı, tüm güzelliklerin yaşandığı ve insanların aynı sofra etrafında toplandığı mübarek bir ay olduğunu hatırlattı.

Merkez dışındaki ilk iftar programını Büyükorhan’da yaptıklarının altını çizen Başkan Altepe, “Çünkü yağmur da yağsa, kısa süre önce hizmete açtığımız kapalı pazaryerinde iftarımızı da yaparız, her türlü etkinliğimizi de yaparız dedik. İşte bu akşamda da bu yağmura rağmen aynı sofra etrafında iftarımızı yapıyoruz. Bu güzellikler sadece bizde ve ecdadımızın gittiği coğrafyalarda yaşanıyor.

Bizler de bu gelenekleri yaşatıyoruz. Bize düşen geçmişimize sahip çıkmaktır. Ramazan ayının başta Büyükorhan’a, kentimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Altepe, iftar yemeğinin ardından da vatandaşlarla sohbet etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108