Büyükorhan hükümet konağına kavuşuyor

Bursa'nın dağ ilçelerinden Büyükorhan yeni hükümet konağına kavuşuyor.

27 Kasım 2016 Pazar 08:13
Büyükorhan hükümet konağına kavuşuyor

Belediyede ait binada kiracı olarak hizmet veren hükümet konağındaki kaymakamlık, kamu kurum ve kuruluşları, yapılacak yeni hükümet konağı ile tek çatı altında toplanacak. Kapalı spor salonu yanında belediye tarafından tahsis edilen arazi üzerine inşa edilen hükümet konağının yapımı sürüyor. Hükümet konağı 6 kat, 1 bodrum ve zemin kattan oluşacak. Hükümet konağının kısa sürede bitirilerek hizmete girmesi bekleniyor.



İnşaatına başlanan hükümet konağının resmi temel atma törenini kısa zamanda yapacaklarını belirten Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, "Eski bakanımız Efkan Ala'nın ilçemizi ziyareti sırasında kendisine hükümet konağı ihtiyacımızı arz ettik. Kısa sürede proje çalışmalarına başlayarak yer bulduk. Kaymakamlık binasıyla belediye binasının ortak kullanılması artık ortadan kalkacak. O binayı ilçemize gelen öğrenciler için yurt yapacağız" şeklinde konuştu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 27.11.2016 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108