Ünlü Sunucu Murat Başoğlu Gözaltında!

Eski karısını ölümle tehdit eden ve eski karısının arkadaşını darp ettiği iddiasıyla Murat Başoğlu gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan Başoğlu, adliyeye sevk edildi.

31 Ekim 2018 Çarşamba 15:59
Ünlü Sunucu Murat Başoğlu Gözaltında!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı öne sürülen, 'hayasızca davranışta bulunmak'suçlamalarıyla yargılandığı davadan aklanan ünlü sunucu Murat Başoğlu geçen yıl eylül ayında boşandığı eski eşi S.H.B.'yi ölümle tehdit ettiği ve arkadaşını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. 

Bodrum'un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii'nde meydana gelen olayda Murat Başoğlu ve eski eşi arasında ailevi nedenlerden ötürü sözlü tartışma yaşandı. Tartışma sırasında S.H.B.'nin yanında olan E.S. ile Murat Başoğlu arasında gürültülü kavga yaşandı.

E.S. ve Başoğlu daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi'ne giderek rapor aldı. Yaşanan tartışmalardan sonra Başoğlu Jandarma tarafından S.H.B.'yi ölümle tehdit ettiği ve E.S.'yi darp ettiği içddaasıyla gözaltına alındı. Murat Başoğlu'nun bugün adliyeye sevk edileceği öğrenilirken hakkında 6284 sayılı 'Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' kapsamında 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulamasına karar verildiği belirtildi. 

banner119
Son Güncelleme: 31.10.2018 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108