Öz Kızlarını Taciz Eden Adam, Kızımla Yatıyorum, Yatamaz Mıyım Dedi!

İstanbul Esenyurt'ta iki öz kızını taciz ettiği iddaa edilen ve kızların annesi tarafından şikayetçi olunarak hakkında dava açılan baba perşembe günü hakim karşısına çıkacak.

25 Eylül 2018 Salı 14:13
Öz Kızlarını Taciz Eden Adam, Kızımla Yatıyorum, Yatamaz Mıyım Dedi!

İstanbul Esenyurt'ta ki olayda; 2017 yılında 5 yaşında olan ikiz kızlarını taciz ettiği belirtilen adamın, taciz ettiği kızları tarafından anneye şikayet edildiğini ama annenin kızlarına inanmadığı bildirildi.

Babaları tarafında taciz edilen kızların annesi şu şekilde ifade verdi; ''Kızlarım daha önce babalarının kendilerini taciz ettiği konusunda beni uyardılar. Kızlarımın şikayelerine inanmamıştım. Ta ki eşimin benim açık reimlerimi de internete başka bir isimle paylaşana kadar. Benim açık saçık resimlerimi internete attıktan sonra eşimin cinsel içerikli görüntüler izlediğini gördüm. Bu durum üzerine eşimden boşanmak istedim. Aileler ve yakınların araya girmesiyle yeniden devam etme kararı aldık. Sonrasında bir gün kızlarımdan birinin sesini duyarak odaya girdim. Odaya girdiğimde eşim kızımın ağzını kapatmış halde yerde yatmaktaydı. Kızımda ağlıyordu. Eşime ne olduğunu sorduğum da kızımla yatıyorum, yatamaz mıyım dedi. Daha önce de doğalgazı açma, bıçak çekme gibi şiddetler uygulamıştı. Kızlarımın babalarının kendilerini taciz ettiği konusunda doğru söyleyebileceklerini düşündüm. Bir gün evde yine sesler duyduğum da kızlarımdan biri yanıma gelerek babasının diğer kızımı kucağına aldığını söyledi. Odaya girdiğimde eşimin cinsel organın açıkta olduğunu ve kızımı taciz ettiğini gördüm. Bu olaylar üzerine şikayetçi oldum'' dedi.

Babaları tarafından taciz edilen ikiz kızların alınan ifadelerinde babalarını kendilerinin özel bölgelerine dokunarak taciz ettiğini ve evde çıplak olarak gördüklerini ifade ettiler.

''Çocuğun Cinsel İstismarı'' suçuyla hakkında dava açılan baba perşembe günü hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108