Öz Kızını 10 Yıl Taciz ve İstismar Eden Baba Tutuklandı!

Edinilen bilgiye 10 yıl boyunca öz babası tarafından tacize ve istismara uğrayan kadının yaşadıkları, babasının kendisine yazdığı mektubu çöpte bulan annesinin şikayeti üzerine ortaya çıktı.

08 Kasım 2018 Perşembe 10:18
Öz Kızını 10 Yıl Taciz ve İstismar Eden Baba Tutuklandı!

Olayla ilgili edinilen bilgiye göre, annesinin hamile olması sebebiyle hastanedeyken 15 yaşında öz babası tarafından taciz ve istismara uğrayan kadın 10 yıl boyunca bu duruma katlandı. Yıllarca bu duruma katlanan ve kimseye birşey anlatıp söyleyemeyen genç kız okuyup üniversiteyi bitirerek öğretmen olmasına rağmen öz babası tarafından taciz ve istismar eidlmekten kurtulamadı.

Sapık baba öz kızına utanmadan birde aşk mektubu yazdı. Yazdığı mektubu öğretmen olan kızının odasına bıraktı. Mektubu bulan ve yırtarak çöpe atan genç kadın yırtarak çöpe attı. Yırtılarak çöpe atılan mektup anne tarafından çöpte parçalanmış halde bulundu. Parçalara ayrılmış olan mektubun yırtılmış bölümlerini birleştiren anne korkunç gerçeği öğrendi. Kızı öz babası tarafından 10 yıldır taciz ve istismara uğruyordu.

Olayı öğrenen annesi ve akrabaları genç kadına sahip çıkarak sapık babadan şikayetçi oldular. Karakolda ifade veren ve yaşadıklarını anlatan genç kadın, babası tarafından ilk taciz ve istismara uğradığında 15 yaşında olduğunu ve bunun 10 yıl boyunca devam ettiğini belirtirken, utancından kimseyle arkadaş olamadığını, 16 yaşında intiharı denediğini, yaşadıklarından ötürü psikolojik tedavi gördüğünü ve babasından şikayetçi olduğunu söyledi.

Yakalanarak gözlatına alınan ve tutuklanan baba Ankara 1. Sulh Ceza Mahkesi'nde görülen davada ''nitelikli cinsel saldırı'' suçundan cezaevine gönderildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108