Görme engelli kadınlar Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor

Amasya’da görme engelli 4 kadın ürkiye Diyanet Vakfı tarafından hediye edilen Braille Alfabeli Kur-an ile Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor.

14 Ocak 2022 Cuma 15:07
Görme engelli kadınlar Kur’an-ı Kerim okumayı öğreniyor

Amasya Müftülüğü bünyesindeki Akmescid Kur’an kursunda uzun süredir eğitim alan Merve Gökçurak, Dilek Kaya, Canan Erdem ve Kader Akbulut’a Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Amasya Şubesi tarafından Braille alfabeli Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

Görme engelli insanların okuyup yazması için geliştirilen Braille alfabesiyle yazılmış Kur'an-ı Kerim’i kursiyerlere veren Amasya Müftüsü Durmuş Ayvaz kendilerini kutladı.

TDV Kadın ve Gençlik Kolları Sorumlusu Elvan Nergiz, Kadın Kolları Komisyon üyeleri Din Hizmetleri Uzmanı Şükriye Ayvaz ve Meryem Özbakır da kursiyerlere hediyeler verip öğretici Ayla Şahin’e teşekkür ettiler.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 14.01.2022 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108