Gece Gündüz Demeden Topladı! Tam 3 Milyon Adet

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Nazım Gökçe isimli vatandaş yıllardır topladığı mavi kapakları ve geri dönüşüm maddelerinden elde ettiği geliri derneklere bağışlıyor.

17 Eylül 2018 Pazartesi 18:29
Gece Gündüz Demeden Topladı! Tam 3 Milyon Adet

Bursa Osmangazi ilçesinde yaşayan Nazım GÖKÇE yıllardır mavi kapak ve geri dönüşüm maddeleri topluyor. Engelli arabaları için 3 milyon adet mavi kapak toplayan yardımsever vatandaş bunun yanı sıra derneklere bağışmalam üzere geri dönüşüm maddeleri topluyor.

Topladığı mavi kapaklarla engelli arabası alarak hediye eden ve dönüşüm maddelerinden elde ettiği geliri derneklere bağışlayan Nazım GÖKÇE yeniden mavi kapak ve geri dönüşüm maddeleri toplamaya başladı.

Topladığı mavi kapak ve geri dönüşümlerle bir dünya rekoru kırmak istediğini belirten Nazım GÖKÇE kapakları ve geri dönüşüm maddeleri toplarken çok zorlandığını belirtirken hedefine ulaştığında çok mutlu olacağını belirtti.

Bursa Haber Portalı Ailesi olarak Nazım GÖKÇE'ye göstermiş olduğu örnek davranış ve yardımseverliliği için teşşekkür ediyoruz.

banner119
Son Güncelleme: 17.09.2018 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108