E-5'te trafiği durduran sürücüler Atatürk'ü andı

Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78'nci yıl dönümünde saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla E-5 Karayolu'nda sürücüler trafiği durdurarak saygı duruşunda bulundu.

10 Kasım 2016 Perşembe 06:51
E-5'te trafiği durduran sürücüler Atatürk'ü andı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78'inci yılında saygıyla anıldı. E-5 Karayolu Şirinevler mevkiinde seyir halinde olan sürücüler saat 09.05'te sirenlerin duyulmasıyla birlikte trafiği durdurdu. Araçlarından inen sürücüler Atatürk için saygı duruşunda bulundu. Kimi sürücüler ise siren sesleriyle birlikte korna çaldı.

Çevrede bulunan vatandaşlar da siren sesiyle birlikte bulundukları yerde saygı duruşunda bulundu.

E-5 Karayolu'ndaki sürücüler saygı duruşunun ardından araçlarına binerek yollarına devam etti.

banner119
Anahtar Kelimeler:
E5Atatürk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108