Demet Akalın Okan Kurt'la 2 Dakika'da Boşandı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın borçları sebebiyle son günlerde oldukça zor bir dönemden geçen eşi Okan Kurt'la anlaşmalı olarak 2 dakika süren mahkeme sürecinde boşandı.

11 Eylül 2018 Salı 19:13
Demet Akalın Okan Kurt'la 2 Dakika'da Boşandı

Demet Akalın borçları sebebiyle zor günler geçiren eşi Okan Kurt'la anlaşmalı olarak boşandı. 2 dakika süren mahkemede boşanan çift ''Formalite Boşanmamı'' sorusuna ise hayır olarak cevap verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini belirtti. Mahkeme çiftin kızları Hira'nın velayetini anne Demet Akalın'a verirken, ünlü çift birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmediler.

Demet Akalın'ın 6 yıllık evli olduğu Okan Kurt'un aile şirketi olan Martaş Lojistik'in borçları sebebiyle dün çiftin Beykoz'da bulunan evlerine haciz yapılmıştı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108