Bursa'lı Yeşim Öğretmen Hayat Mücadelesini Kazanamadı

Bursa'da Fransızca öğretmenliği yapan ve gelecek ay evlenecek olan 31 yaşındaki Yeşim Şahin tedavi görmüş olduğu hastanede hayatını kaybetti.

30 Ağustos 2018 Perşembe 20:22
Bursa'lı Yeşim Öğretmen Hayat Mücadelesini Kazanamadı

Bursa'da 7 yıldır Fransızca öğretmenliği yapan ve yaklaşık 1 yıldır akciğer kanseri tedavisi gören Yeşim Şahin hastalığa yenik düştü.

Tedavisi devam eden ve son günlerde durumu oldukça ağırlaşan Yeşim öğretmen, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç Fransızca öğretmeni Yeşim Şahin, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

Yeşim öğretmenin Eylül ayında evleneceği ve düğün hazırlıkları yaptığı belirtilirken ölümü; nişanlısı, ailesi, okul yönetimi, meslektaşları ve öğrencileri başta olmak üzere herkesi yasa boğdu.

31 yaşında hayatını kaybeden Yeşim öğretmen yarın Bursa'da defnedilecek.

banner119
Son Güncelleme: 30.08.2018 20:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108