Balıkesir'de bir şahıs el yapımı alkolden öldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 35 yaşındaki Tuncay Bozkurt el yapımı alkolden hayatını kaybetti. Kişinin yakını ile hazırladığı içki ile hayatını kaybetmesi sevenlerini üzdü.

03 Şubat 2022 Perşembe 08:21
Balıkesir'de bir şahıs el yapımı alkolden öldü

Edinilen bilgiye göre, olay Darsofa Mahallesi 317 Sokak’ta meydana geldi. Amcasının oğlu ile el yapımı alkol alan Tuncay Bozkurt (35) isimli kişi uyuyakaldı.

Ardından kişinin kanepeden düşmesi üzerine evde bulunan kız kardeşi M.B. şahsı kontrol ettiğinde nefes almadığını fark edince durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Yapılan incelemede kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Şüpheli bulunan ölüm olayı ile ilgili olarak hayatını kaybeden kişinin el yapımı alkolden hayatını kaybettiği ileri sürülürken, cesedi kesin ölümünün belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi.

Tuncay Bozkurt’un engelli babasına baktığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Tuncay Bozkurt'un cenazesi Darsofa Mahallesi'nde kılınan ikindi namazını müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 03.02.2022 08:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108