Adana'da 6 bin 200 şişe sahte içki ele geçirildi

Adana'da polisin Mısır Çarşısı'na yaptığı operasyonda 6 bin 200 şişe sahte içki, bin karton kaçak sigara ve bin 500 kutu cinsel gücü artırıcı hap ele geçirildi.

08 Kasım 2016 Salı 07:30
Adana'da 6 bin 200 şişe sahte içki ele geçirildi

Adana Emniyet Müdürülüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mısır Çarşısı'nda sahte içki, kaçak sigara ve cinsel gücü artırıcı hap satıldığını belirledi. Bunun üzerine polis, çarşıdaki iş yerlerine operasyon yaptı. Operasyonda 6 bin 200 şişe sahte içki, bin karton sigara ve bin 500 kutu cinsel gücü artırıcı hap ele geçirildi. İş yeri sahipleri hakkında idari ve adli işlem başlatıldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108