O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Belli Oldu İşte O İsimler

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalının ve Türkiye'nin en izlenen programlarından olan O Ses Türkiye Yarışmasında Hadise'nin yerine gelecek isim belli oldu.

12 Aralık 2016 Pazartesi 22:44
O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Belli Oldu İşte O İsimler

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği O Ses Türkiye Yarşıması yeni dönem yayınlarına başlamadan önce herkesiz merak ettiği yeni sezonunda Jüri üyeleri arasında Hadise'nin yerine kim gelecek sorusunun cevabını TV8'in patronu Acun Ilıcalı katıldığı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa progamında açıkladı.

Katıldığı programda açıklamarda bulunan ve O Ses Türkiye Jüri kadrosunda değişiklikler yapacağını belirten Acun Ilıcalı Hadise'nin yeni sezonda Jüri kadrosunda olmayacağını belirtti.

Acun Ilıcalı açıklamasında O Ses Türkiye formatını ikiye ayırdıklarını ve Hadise'nin O Ses Rap isimli programda yer alacağını söyledi.

Acun Ilıcalı programda yaptığı açıklamada; Hadise son derece başarılı ve oldu hem de program son derece başarılı oldu.

Şimdi Hadise'yi O Ses Rap'te düşündüğünü ve bir taraftan O Ses Türkiye için Hadise'nin yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise'nin yerini doldurmak pek kolay olmayacağını ifade etti.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı, "O Ses eğlenceli olmak mecburiyetinde. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" diye konuştu.

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda programda Jüri koltuğunda görmek istediğini belirttiği başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, daha önce TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile 3 Adam isimli programı sunmuştu.


 

banner119
Son Güncelleme: 27.09.2021 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108