Ece Üner İle Susma Ekranlara Veda Etti

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında Canlı olarak yayınlanan Ece Üner İle Susma programı bugün final yaparak yayından kaldırıldı.

17 Aralık 2021 Cuma 18:10
Ece Üner İle Susma Ekranlara Veda Etti

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Ece Üner İle Susma programı reytinglerde bekleneni veremedi ve yayından kaldırılma kararı alındı.

Show Tv ekranlarında Ana Haber Bülteni sunarken Kanal D'ye transfer olan Ece Üner kendisi gibi haberci olan Deniz Bayramoğlu ile aynı kanalda çalışmaya başlamıştı.

İlk bölümü 9 Ağustos tarihinde yayınlanan Ece Üner İle Susma programı, diğer kanallardaki rakipleri Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz'ın programlarının gerisinde kalan ve beklenen reytingi alamayan Ece Üner İle Susma programı 95. bölümüyle ekranlara veda etti.

Ece Üner'e bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108