Kıvanç Tatlıtuğ'un Dizisi Kral Kaybederse Başlıyor! Partneri Kim Olacak?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizi projesi belli oldu. Kral Kaybederse ne zaman başlıyor? Oyuncuları belli oldu mu?

24 Şubat 2022 Perşembe 09:07
Kıvanç Tatlıtuğ'un Dizisi Kral Kaybederse Başlıyor! Partneri Kim Olacak?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizi projesi belli oldu. Kral Kaybederse ne zaman başlıyor? Oyuncuları belli oldu mu?

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi pek çok ses getiren dizinin yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu'ndan yeni bir proje daha yolda. Kral Kaybederse, ünlü yazarın aynı adlı romanından diziye uyarlanıyor. Star TV'de başlayacak olan Kral Kaybederse'nin baş rol erkek oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ oldu.

İzleyiciyi ekrana kilitleyecek türde çarpıcı bir hikayeye sahip olan Kral Kaybederse dizisinin başrolü için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldü. Tatlıtuğ'un projeye sıcak baktığı ancak halen kadın başrol oyuncusunun bulunamadığı söyleniyor. Şimdilik Tatlıtuğ’un partneri olarak üç büyük isim kulislerde dolaşıyor.

Serenay Sarıkaya, Neslihan Atagül ve Büşra Develi’ye proje için teklif götürülecek. Kral Kaybederse dizisi konusu, yayın tarihi ve kanalı kadar oyuncu kadrosu da büyük bir merak konusu.

ÜÇ İSİM ÜZERİNDE DURULUYOR

Kral Kaybederse dizisinin erkek başrol oyuncusu için uzun süredir Kıvanç Tatlıtuğ'un adı geçiyor. Henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Tatlıtuğ'un diziden gelen teklife sıcak baktığı belirtiliyor. Fakat dizinin başrol kadın oyuncusunun kim olacağı da çok merak ediliyor. Şimdilik ilk isimleri saydık..

KIVANÇ TATLITUĞ İLE DAHA ÖNCE ROL ALMADILAR

Adı geçen kadın oyuncular daha önce Kıvanç Tatlıtuğ'la rol almamış başarılı isimler. Üçü de Türkiye'nin en popüler ve başarılı kadın oyuncularından. Serenay Sarıkaya en son Netflix için çekilen Şahmaran dizisinde rol aldı ve Alice Müzikali'ne geri döndü. Büşra Develi halen Alperen Duymaz'la birlikte Erkek Severse adlı dijital kanal dizisinde rol alıyor. Ve de son olarak Sefirin Kızı ile izlediğimiz Neslihan Atagül o tarihten bu yana setlere geri dönmedi. Başarılı oyuncu iyileşmesine rağmen henüz bir projeyi kabul etmedi.

DİZİNİN KONUSU DİKKAT ÇEKİCİ

Kral Kaybederse’nin kadın starı, dizide çok yakışıklı ve narsisist bir adam olan, karşı cinsi her daim etkileyen Kenan karakterinin hayatını karartan bir kadını oynayacak. Her kadının vazgeçilmezi olan bu adam, asla yıkılmaz zannettiği egosunu karşısına çıkacak olan kadın tarafından bir anda yerle bir edilmiş halde bulacak. Kenan’ın yaşadığı bu olay da onu bir psikiyatriste yönlendirecek.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108