Turkcell restoranlarda priz aramaya son veriyor

Turkcell, kablosuz şarj ünitesi Şipşarj ile cep telefonu kullanıcılarının en büyük problemlerinden olan şarj etme sorununu ortadan kaldırıyor.

21 Nisan 2017 Cuma 13:05
Turkcell restoranlarda priz aramaya son veriyor

Şirket açıklamasına göre, Turkcell, restoranlarda priz arama telaşını sonlandırıyor. Cep telefonlarını şarj etme sorunu, kablosuz şarj ünitesi Turkcell Şipşarj ile sona eriyor. Turkcell'in, kablosuz şarj istasyonu üreticisi Fluxport ile geliştirdiği Şipşarj, Midpoint ve Welldone'ın İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'daki toplam 25 restoranında müşterilere hizmet verecek.

Midpoint ve Welldone restoranlarına gelenler, yemek siparişi verirken masasına Turkcell Şipşarj da isteyebilecek.

Küresel standartlara uygunluğu ifade eden "yaşam enerjisi" anlamındaki "Oi" teknolojisine sahip Turkcell Şipşarj ile aynı anda iki telefon kablosuz şarj edilebiliyor. Turkcell Şipşarj, kablosuz şarj özelliği taşımayan telefonlarda da kullanılabiliyor. Aynı zamanda USB girişlerden kabloyla da şarj imkanı veren ürün, 20.000 mAh gücünde batarya içeriyor.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108