Turkcell'in bireysel bulut servisi Lifebox, Apple TV ile buluştu

Turkcell'in depolama servisi lifebox, Türkiye'nin en yaygın bulut çözümünü Apple TV kullanıcılarının hizmetine sunuyor.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 13:29
Turkcell'in bireysel bulut servisi Lifebox, Apple TV ile buluştu

Şirket açıklamasında 3 milyondan fazla kullanıcıya ait fotoğraf, video ve görsellerin 5Gb'e ulaşan ücretsiz saklama alanıyla güvenle saklanmasını sağlayan ve bünyesinde toplam 1,1 trilyon dosya bulunan lifebox uygulamasına artık Apple TV üzerinden de ulaşılabiliyor.

 Lifebox uygulamasını App Store'den indiren ve lifebox'ta bir hesabı olan herkes, tüm fotoğraf ve videolarına daha büyük ekranda ulaşabilecek. Lifebox'ın mobil uygulamalarından veya web sitesinden lifebox'a kayıt olan herkes Apple TV'lerine lifebox'ı indirerek kullanmaya başlayabilecekler.

Uygulama için ayrıca kayıt olma seçeneği bulunmuyor. Lifebox uygulamasıyla kullanıcılar fotoğraf video ve albümlerini görüntüleyebilir ve müziklerini doyasıya dinleyebilir.

Lifebox ayrıca gelişmiş arama deneyimi ile tarihe ve lokasyona göre arama yaparak istenilen anıya kolayca ulaşabilme imkanı sunuyor.

Lifebox uygulaması, önümüzdeki günlerde daha da zenginleşecek. Şu anda mobil ve web versiyonlarında bulunan ve oldukça ilgi gören hikayeleştirme özelliği, çok yakında Apple TV kullanıcılarının da hizmetine sunulacak. Lifebox hikaye modu ile seçtiğiniz resimlere müzik ekleyip klip oluşturmak ve sevdiklerinizle paylaşmak mümkün olacak.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108