iPhone 8'in maketi sızdı!

Merakla beklenen iphone 8 ilk maketi sızdırıldı mı? Tasarımcı ve nadiren sızıntı bilgiler ile bilinen Benjamin Geskin, yakında çıkacak olan iPhone 8'in maketi, daha doğrusu bir CNC işlenmiş modelini elde ettiğini iddia ediyor.

25 Nisan 2017 Salı 00:39
iPhone 8'in maketi sızdı!

iPhone'un ekranını gösteren resimler oldukça gerçekçi duruyor. Çünkü  bunu kukla ünitesinin resmi bir fotoğrafına göre tasarladı.

Şimdiye kadar tüm iPhone'lara özgü alt çerçeveyi tasvir eden bir yer paylaşımı olmasına rağmen, öngördüğü ekranın önü kaplaması ilginç.

Telefon oldukça kalın görünse de Geskin, kalınlık ve boyut bakımından iPhone 7 ile aynı ölçülere sahip olduğunu iddia ediyor. Ayrıca bir Lighting bağlantı noktası da var ve parmak izi tarayıcısı ekranın içine yerleştirilmiş.

Kablosuz sarj desteği olacağı da kesin bilgiler arasıdna yer alırken, Lighting portu değiştiği de diğer bilgiler arasında.

Yahya Can DEDE

banner119
Anahtar Kelimeler:
IPhone 8
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108