BeSafe'ten "kullanım ömrü boyunca" garantisi

Araç içinde çocuk güvenliğine yönelik ürünleri İskandinav güvenlik tecrübesiyle sunan BeSafe, çocuk oto koltuklarının normal şartlar altında 2 yıllık yasal garanti süresini, kullanım kılavuzlarında belirtilen talimatlara uyulması durumunda “kullanım ömrü boyunca” uzatıyor. Avrupa Birliği yeni güvenlik yasasına (I-Size) uygun Türkiye’deki ilk koltuk olan BeSafe’in “kullanım ömrü boyunca” garantisi, normal kullanım süresi boyunca ürünlerde meydana gelen aşınma, uzun süreli kullanımdan dolayı renklerde ve materyallerde yaşanan yıpranma, tekstil problemleri ve tüketici kullanımında kaynaklanan hatalar dışındaki tüm hataları garanti kapsamına alıyor.

20 Ekim 2017 Cuma 21:24
BeSafe'ten "kullanım ömrü boyunca" garantisi

Çocukların araç içindeki güvenliğine yeni bir soluk getiren BeSafe çocuk oto koltukları, güçlendirilmiş güvenlik, akıllı montaj ve içselleştirilmiş konfor özellikleriyle dikkat çekiyor. Çocuklara araç içinde güvenli seyahat imkanı sağlayan ve Avrupa’da kabul görmüş ADAC, StiftungWarentest’lerden başarılı sonuçlar alan BeSafe çocuk oto koltukları, ebeveynlere ise güvenli ve kolay kullanım imkanı sunuyor.

FASELİS

banner119
Anahtar Kelimeler:
BeSafe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108