Trabzonspor şehitler için karanfil bırakacak

İstanbul'da alçak saldırı sonucunda hayatını kaybeden şehit polis ve vatandaşlar için karanfil bırakacak olan bordo-mavili kulüp tüm taraftarlarını davet etti.

11 Aralık 2016 Pazar 16:27
Trabzonspor şehitler için karanfil bırakacak
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"İstanbul'daki alçak saldırı sonucunda hayatını kaybeden şehit polis ve vatandaşlarımız için Başkanımız Muharrem Usta ve yönetim kurulumuzla birlikte olayın gerçekleştiği yere karanfil bırakacağız.

Taraftarlarımızla bu akşam saat 18.30'da Dolmabahçe Camii önünde buluşuyoruz. Hep beraber böylesi acı bir günde bir ve beraber olma, dünden daha fazla dik durma zamanıdır" denildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporŞEHİTLER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108